· 

Recept: Visstoof met Pompoen!

Dit recept van allerhande is erg lekker en makkelijk te maken. De vis niet te lang mee laten koken!

Ik maak later nog een keer foto's van de stappen. En ik ga hem nog een keer proberen in de airfryer!

Je kunt zelf een pompoen snijden, maar je kan ook voorgesneden stukjes kopen, net zo makkelijk!

 

Ik hoor in de reactie graag of jullie deze ook zo lekker vinden! 

Visstoof met Pompoen

3-4  personen

 

Ingrediënten:

* 1 ui

* 2 eetlepels arachideolie 

* 400 gram Pompoen stukjes (zie foto)

* 2 eetlepels garam masala (blikje Jonnie Boer)

* 1 Blik linzen (400 gram)

* 1 blik tomatenblokjes (400 gram)

* 250 gram kabeljauw filet

* 4 plain naan's (patak's)

* 1/2 bakje platte peterselie (20 gram)

 

* Pan met dikke bodem

Stap 1:

- Snijd de ui in halve ringen

- Verhit olie in de pan

- Bak de ui 1 minuut op hoog vuur

- Voeg Pompoen en garam masala toe

 

Stap 2: 

- Doe linzen in een vergiet, spoel af, laat uitlekken

- Voeg linzen en tomaten blokjes toe aan de pompoen

- Deksel op de pan, 12 minuten stoven op hoog vuur

- Regelmatig roeren!

 

Stap 3:

- Snijd ondertussen de vis, stukjes 2 cm

- Voeg de vis in de laatste 2 minuten toe!

 

Stap 4: 

- Verhit koekenpan, zonder olie!

- Bak de naans, 4 minuten, middelhoog vuur

 

Stap 5: 

- Snijd peterselie fijn

- Voeg zout en peper toe

- Bestrooi met peterselie

 

Serveer met naan! Ook lekker met partjes citroen en koriander!


Reactie schrijven

Commentaren: 0