Ingrediënten:
- 2 pakken verse ravioli, gegrilde groenten (ah)
- 200 gram verse spinazie
- 100 gram asperge tips
- Rode pesto
- 200 gram slagroom
- Cherry tomaatjes
- Parmezaanse kaas
Stap 1:
Kook de asperges 1 minuut in een pannetje kokend water
Stap 2:
Giet de asperges af, spoel ze onder koud water
Stap 4:
Voeg de slagroom en de pesto toe in de wokpan
Stap 6:
Halveer de tomaatjes en voeg ze toe aan de wokpan met de saus
Stap 8:
Meng de ravioli door de saus in de wokpan
Stap 3:
Roerbak de asperges in een wokpan en voeg daarna de spinazie toe
Stap 5:
Zet een pan kokend water op, voeg de ravioli toe en kook de ravioli 6 minuten
Stap 7:
Giet de ravioli af
Stap 9:
Je kan er eventueel nog wat parmezaanse kaas overheen raspen!
Smakelijk eten!
Reactie schrijven