Ingrediënten (2-3 personen):
- Volkoren spaghetti, 350 gram
- 1 ui
- wortel, 150 gram
- Bleekselderij , 2 stengels
- Knoflook, 3 tenen
- Tomatenblokjes, 400 gram (of zie saus tip onderaan)
- Eventueel: Verse basilicum of gedroogde oregano
- Linzen, 200 gram
- Parmezaanse kaas, 30 gram
- Olie, 2 eetlepels
Stap 1:
Snipper de ui en de knoflook
Stap 3:
Doe wat olie in de pan en bak de ui op laag vuur
Voeg de wortels en bleekselderij toe, bak 5 minuten op laag vuur
Voeg daarna de knoflook toe
Stap 5:
Voeg de tomaten blokjes toe
Stap 7:
Eet smakelijk!!
Stap 2:
Snijd de wortels en bleekselderij in plakjes.
Stap 4:
Voeg de linzen toe
Stap 6:
Roer goed door en laat even pruttelen
Kook intussen de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing
Tip: Serveer met Parmezaanse kaas
Tip 2: Deze Tomatensaus van Bio+ is super lekker!
Reactie schrijven