· 

Vega linzen spaghetti

Ingrediënten (2-3 personen):

- Volkoren spaghetti, 350 gram 

- 1 ui

-  wortel, 150 gram

- Bleekselderij , 2 stengels

- Knoflook, 3 tenen

- Tomatenblokjes, 400 gram (of zie saus tip onderaan)

- Eventueel: Verse basilicum of gedroogde oregano

- Linzen, 200 gram

- Parmezaanse kaas, 30 gram

- Olie, 2 eetlepels

 

 


 

Stap 1:

Snipper de ui en de knoflook

 

 

Stap 3:

Doe wat olie in de pan en bak de ui op laag vuur

Voeg de wortels en bleekselderij toe, bak 5 minuten op laag vuur

Voeg daarna de knoflook toe

 

 

Stap 5:

Voeg de tomaten blokjes toe

 

Stap 7:

Eet smakelijk!!

 

Stap 2: 

Snijd de wortels en bleekselderij in plakjes. 

 

 

 

 

Stap 4:

Voeg de linzen toe

 

 Stap 6:

Roer goed door en laat even pruttelen

Kook intussen de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing

 

 

Tip: Serveer met Parmezaanse kaas

 

 

 

 

 

 

Tip 2: Deze Tomatensaus van Bio+ is super lekker!


Reactie schrijven

Commentaren: 0